Slik bytter du batteri på Garmin pulsbelte

I likhet med en skigard kan ikke cellebatteriet i pulsbeltet ditt vare evig. Heldigvis er det enkelt å bytte når de tilmålte timene for batteriet er ved veis ende. Denne guiden fungerer på beltene Garmin HRM-Run, HRM-tri, HRM-Swim, HRM-Pro og HRM Pro plus.

For å bytte batteri trenger du:

  1. En bitte liten skrutrekker som du finner i et finmekanikersett
  2. Ett stykk CR 2032 cellebatteri av god kvalitet.
  3. En teskje

1. Fjern Beskyttelsesringen

Denne vipper du enkelt av med en teskje, eller fingrene hvis du har sterke negler. Ikke bruk skarpe gjenstander for å få den av da dette kan skade ringen eller beltet forøvrig.

2. Skru av batteridekselet

Dette krever en mindre skrutrekker med kryss-spor. Et finmekanikersett er utmerket til formålet, og fås kjøpt hos Biltema og Clas Ohlson til en billig penge. Ikke mist skruene – de er små! Fjern så batteriet og vent 30 sekunder.

3. Erstatt batteriet og skru sammen beltet

Sjekk at det ikke er korrosjon/irr inne i huset det batteriet sitter, og rengjør eventuelt dette med en liten børste eller tørr klut (ikke få fukt inn i huset) før du erstatter batteriet med pluss-polen opp. Skru deretter på dekselet og skru det sammen igjen. Vær nøye med at det ikke ligger noe i mellom dekselet og beltet når du skrur det sammen. Dette kan gjøre at fukt sniker seg inn. Pass på at skruene er jevnt strammet, men ikke så mye at du ødelegger gjenger eller skruehode. Det er fort gjort å dra til for mye! Til slutt presser du på beskyttelsesringen igjen. Vipps så er du ferdig!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s