Samarbeidspartnere

 

Robust_logo_sortorange
Robust eies og drives av Mats og Lise Borgen Johansen. Gjennom en enormt bred base av kunnskap innen trening, coaching og kosthold, veileder de utøvere i alle former og fasonger. Meg inkludert. Samarbeidet med Mats har gjort at at jeg i flere år har blitt stilt de riktige spørsmålene om treningen min slik at jeg alltid har mulighet til å forbedre meg.
logo (1)
Rørosmeieriet er Norges eneste 100% Økologiske meieri. De leverer melk, youghurt, smør, rømme, cottage cheese, syrnamjølk og de to unike pruduktene tjukkjølk og skjørost. Produktene finner du i flere Coop-butikker, hos Meny og og Kiwi.
Druck
Winforce er et Sveitsisk ernæringsmerke som har spesialisert seg på næring til lange løp. I sortimentet deres finner du produkter som er snille mot magen, gode på smak, og som virkelig fungerer.
f019c964-3fc8-4eda-b1ed-6d2baf3aac17
Siden mitt andre år med triathlon har jeg hatt gleden av å kjøre på sykler fra Giant. Merket er et av verdens største når det kommer til high-end sykler, og du finner alltid innovative og stilige løsninger på syklene deres. I Norge har Horten sykkelsport hatt importen av Giant i en årrekke.

 

2xu-logo
2XU er godt kjent i Norge, men de lager mer enn bare kompresjonstøy! I flere år har 2XU levert triathlon, sykkel og løpsbekledning av høyeste kvalitet. Jeg har de siste fire årene brukt våtdrakter, trisuits og kompresjonslegger fra 2XU.

 

Skjermbilde 2016-02-05 kl. 15.14.06
Supersport er en norsk nettbutikk med base i Oslo. De har spesialisert seg på langrenn og triathlon, og velger ut varer fra kjente leverandører. De baserer seg på rask levering, gode priser og de beste produktene.
Reklamer